Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / 'Les princeses també es tiren pets' a l'Ateneu

'Les princeses també es tiren pets' a l'Ateneu

Una comèdia musical que vol trencar el tòpic de les princeses i el seu món color de rosa.
24-02-2015

La Xarxa presenta l’adaptació i direcció teatral de Joan Sors, del conte d’Ilan Brenman Les princeses també es tiren pets. Una proposta divertida i amena per gaudir amb tota la família d’una hora de somriures, rialles, música i bon humor. Els intèrprets són Marc Fontanals, Alba Grau i Júlia Serra. La música és de Ramon Bau i el disseny de l’escenografia i vestuari de Marina Valls i Albert Ventura. Les coreografies són de Gerard Carrillo i Xavi Clapés. Una comèdia musical que vol trencar el tòpic de les princeses i el seu món color de rosa. L’espectacle es podrà veure el proper diumenge, dia 1 de març, a les 12:15h del migdia al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades són a 6 i a 5 euros per als socis de Xarxa. La venda d’entrades es farà al vestíbul de l’Ateneu, el dissabte de 7 a 8 del vespre i el diumenge des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La companyia · El Replà Produccions és una empresa, creada al 2008, dedicada a la creació  i producció de teatre per a tots els públics. El Replà va néixer amb la voluntat de dur a terme un teatre de text de qualitat donant especial importància a una part musical de qualitat i apostant perquè les seves produccions tinguin el mateix format de les del teatre d’adult. Els treballs de la companyia tenen l’objectiu d’atraure tant els nens com els pares, per tal de crear un pont de diàleg en finalitzar l’espectacle.

Les princeses també es tiren pets ·  La Reina del Mirall s’assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. La reina necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfectes, que també tenen defectes. Aquesta serà la seva venjança: del disgust es tornaran lletges, molt lletges, i ella, per fi, serà la més bella del món.

Per una d’aquelles casualitats de la vida, que tan sols ocorren en els contes, apareix un príncep blau buscant el camí que porta fins al país de les princeses. Hi ha d’anar per a casar-se amb la seva enamorada Blancaneu. La Reina del Mirall farà un tracte amb ell: ella el conduirà al país de les princeses i ell a canvi trobarà el llibre i l’hi entregarà. A partir d’aquest punt comença una esbojarrada aventura on al final queda demostrat que la perfecció no existeix i ni falta que fa. Una comèdia que, com el conte original, reivindica que ser imperfectes és la cosa més sana i natural.

(*notícia via La Xarxa d'Igualada)

  • Compartir