Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / La Cavalcada on-line registra 709 visualitzacions

La Cavalcada on-line registra 709 visualitzacions

Aquesta iniciativa, impulsada per primer cop per l'Ajuntament i la Comissió Cavalcada de Reis l'any 2012, té com a objectiu acostar la Festa dels Reis a tots aquells igualadins que resideixen a l'estranger.
08-01-2015

La transmissió en directe a través d'Internet de la Cavalcada de Reis d'Igualada va registrar enguany un total de 709 visualitzacions. D'aquestes, 642, un 91% del total, van correspondre a l'Estat espanyol i la resta a indrets tan variats com ara el Canadà, els Estats Units, el Regne Unit, França, Colòmbia, Mèxic, Itàlia, Suècia, l'Argentina, Xile, Turquia, Bèlgica o Andorra, entre altres. Aquesta iniciativa, impulsada per primer cop per l'Ajuntament i la Comissió Cavalcada de Reis l'any 2012, té com a objectiu acostar la Festa dels Reis a tots aquells igualadins que resideixen a l'estranger i a tothom que vulgui conèixer de prop la cavalcada més antiga de Catalunya i, alhora, la més singular i emotiva.

Un 60% de les connexions es van produir a través d'ordinadors personals, un 25% a través de telèfons mòbils i, la resta, a través de tauletes i televisors. L'esdeveniment es va retransmetre per Youtube, fet que va permetre a diferents portals integrar un reproductor a les seves pàgines web. D'aquesta manera, per exemple, un 38% de les reproduccions es van produir a anoiadiari.cat, un 29% a igualada.cat, un 21% a infoanoia.cat, un 9% a reisdigualada.com.

La retransmissió va arrencar al voltant de les 18:30h i va tenir una durada total de pràcticament dues hores. La realització va anar a càrrec, novament, de la productora igualadina Global Production, i va comptar amb els comentaris en directe dels periodistes Aitor Centelles i Carles Pauné i del membre de la Comissió de Reis Magí Marcé. Durant aquestes dues hores es va cobrir l'arribada de Ses Majestats davant l'antic Hospital l'arrencada de la cavalcada i, finalment, el seu pas per la zona que habitualment congrega més espectadors, la Rambla.

Es pot tornar a visionar la retransmissió AQUÍ

  • Compartir