Nous cursos a l'Aula de Cuina del Mercat
La nova Aula de Cuina del Mercat de la Masuca d’Igualada proposa dos cicles de tallers temàtics per a les properes setmanes. Les classes aniran a càrrec del xef del restaurant El Jardí, Isidre Soteras, responsable també del cicle que es va dur a terme al mes de desembre al voltant de la cuina de Nadal.
Al febrer, els protagonistes seran els peixos oblidats. Els assistents aprendran a elaborar quatre receptes de plat principal amb unes postres per tancar l’àpat. El 5 de febrer, el xef ensenyarà a elaborar Arròs amb sardines i patata i coulant de xocolata, el 12 de febrer Aranya amb papillota de verdures, soja i gingebre i plum-cake de poma, el dia 19 Tripa de bacallà al pil-pil i pèsols i taronja amb mel de canya i menta i, finalment, Verat en escabetx i carxofes i ametlles garrapinyades el 26 de febrer.
Al març, la protagonista serà la cuina de Quaresma. El dia 5, Bunyols de bacallà i coca de vidre amb mel i pinyons, el 12 Bacallà amb panses i ou dur i bunyols de vent farcits de crema de vainilla, el dia 19 torn per a l’Escudella de congre i “torrijas” i, per acabar, el 26 de març Bacallà, cigrons i espinacs i bunyols de quaresma.
Tots els cursos es duran a terme de 17:30 a 19:30h, les places són limitades i les inscripcions es poden efectuar a l’Herbolari de la parada 89 del Mercat. La iniciativa la impulsa el departament d’Entorn de l’Ajuntament d’Igualada.
Més informació AQUÍ