Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Nova activitat de Cultura en Família

Nova activitat de Cultura en Família

En col·laboració amb Kids&Us, els grans i petits que hi participin descobriran una manera de cuinar divertida i instructiva.
11-11-2014

El diumenge, 16 de novembre, a les 12h, el Museu de la Pell d’Igualada i Kids&Us proposen un taller en família molt llaminer: aprendre a guarnir un pastís. Aquesta és una activitat pensada per experimentar amb el menjar, provar nous gustos i descobrir que cuinar pot ser molt divertit. I, tot plegat, en anglès. La proposta és gratuïta, l’aforament limitat i l’edat recomanada per a participar-hi és a partir dels 5 anys.

Els participants podran preparar un pastís acompanyats per un professor de l’escola Kids&Us que, per una estona, canviarà la pissarra pel barret de cuiner. Només cal dur un davantal per no embrutar la roba i estar ben atents per seguir la recepta. Tothom podrà endur-se a la finalització les postres que haurà elaborat.

Aquesta activitat forma part del programa Cultura en Família, un ventall de propostes pensades per a totes les edats, promogut per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Es pot demanar més informació al telèfon del Museu, el 93 804 67 52.

  • Compartir