Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Nova Boixeta Cultural de primavera

Nova Boixeta Cultural de primavera

El FineArt, els actes de Setmana Santa, la Diada de Sant Jordi, el Festival Internacional d’Orgue o la Fira de la Pajarera, alguns dels actes destacats.
25-02-2015

L’Institut Municipal de Cultura (IMC) de l’Ajuntament d’Igualada ha editat la Boixeta Cultural de primavera, que inclou les activitats culturals i festives que es duran a terme a la capital de l’Anoia durant els mesos de març, abril i maig de 2015.

Hi consten unes 237 activitats, organitzades per l’IMC i per entitats de la ciutat, a més dels espectacles que es representaran per la Mostra d’Igualada. En total, doncs, més de 300 activitats de diversos tipus, que constituiran una rica oferta cultural per aquest període.

A part dels actes habituals que es duen a terme durant tot l’any, com ara exposicions, conferències, teatre, cinema, concerts i un llarg etcètera, destaquen també les exposicions del certamen fotogràfic FineArt i el naixement d’una nova fira, la Fira de la Pajarera, que deixarà de banda l’aspecte medieval de l’anterior Fira de Pere III el Cerimoniós i s’inspirarà en els mercats del segle XIX.

També cal posar en relleu els esdeveniments habituals al voltant de la Setmana Santa, com la Festa del Sant Crist i les tradicionals Caramelles, les presentacions de llibres per Sant Jordi i el actes del Dia Internacional de la Dansa, amb la Mostra de Dansa i el ballet de Carmen Roche.

Pel que fa a la música, cal destacar el 22è Festival Internacional d’Orgue, amb intèrprets europeus i també del Japó, l’actuació del Cor Madrigal, el concert de la jove pianista igualadina Neus Peris, amb peces de quatres grans compositors, i el de l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Coral Mixta, entre altres.

 

 

  • Compartir
Pertany a: