Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Nova edició del Voluntariat per la Llengua

Nova edició del Voluntariat per la Llengua

En total, quinze parelles noves, formades per un voluntari catalanoparlant i un aprenent, disposats a compartir una hora de conversa setmanal durant deu setmanes.
26-10-2016
Nova edició del Voluntariat per la Llengua

Foto: Servei Local de Català

Divendres, 21 d’octubre de 2016, es va donar el tret de sortida a una nova edició del Voluntariat per la Llengua a Igualada. L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Central d’Igualada i va servir per presentar els participants d'aquesta nova edició. En total, quinze parelles lingüístiques noves, formades per un voluntari catalanoparlant i un aprenent, disposats a compartir una hora de conversa setmanal durant deu setmanes.

La majoria de les parelles lingüístiques es trobaran a Igualada, tot i que en aquesta edició també hi ha participants de Capellades, Santa Margarida de Montbui, Carme i Òdena. Pel que fa als aprenents, procedeixen de països diversos que engloben territoris de parla hispana, àrab, russa, romanesa i anglesa.

Actualment es busquen voluntaris a la localitat de Masquefa, ja que una desena d’estudiants de català s’ha inscrit al programa i es preveu fer-hi una sessió informativa i de recerca de voluntaris a mitjan novembre. Totes aquelles persones interessades a inscriure-s’hi també ho poden fer a través del WEB del Voluntariat per la llengua.

(*informació via Servei Local de Català)

  • Compartir