Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Noves activitats als equipaments cívics municipals

Noves activitats als equipaments cívics municipals

La mateixa setmana s’obren també les inscripcions per als cursos i tallers organitzats des de l’oficina del Pla de Millora del Barri de Sant Agustí.
14-01-2015

La propera setmana s’obren les inscripcions per a les noves activitats i cursos dels equipaments cívics municipals, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima. En total, tal com ha explicat el tinent d’alcalde d’Acció Social, Joan Torras, s’ofereixen 178 activitats i un total de 2.340 places. En aquesta ocasió, la programació s’ha elaborat tenint en compte més que mai el parer de la ciutadania, després d’un estudi d’opinió impulsat des d’aquest departament i, d’altra banda, també s’ha ampliat el nombre de talleristes i professors que col·laboren per a impartir els cursos.

L’altra gran novetat és el canvi de format i de disseny del programa en paper, reflectint millor el tarannà dels centres, amb una informació més clara, entenedora i fàcil de llegir. A més, s’han introduït millores en el sistema d’inscripcions per fer-lo més àgil, diversificant les inscripcions per blocs temàtics per evitar sobrecàrregues a la xarxa i, a banda, donant dia i hora per les persones que vulguin fer les inscripcions presencialment. Els detalls es poden consultar AQUÍ o als telèfons 93 805 26 21 (Centre Cívic de Fàtima) i 93 806 81 01 (Espai Cívic Centre).

Joan Torras també ha avançat aquest dimecres que el dissabte, 14 de març, està prevista la commemoració del 20è aniversari del Centre Cívic de Fàtima i del 10è aniversari de l’Espai Cívic Centre.

Programació d’activitats de Sant Agustí · Paral·lelament, el proper dimarts, 20 de gener, comencen les inscripcions per als cursos que s’organitzen des del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí. La programació inclou cursos de Coneixement de Noves Tecnologies: iniciació i continuació I, II i III, i un taller de memòria per tal d’estimular la percepció, l’atenció, la comprensió o l’associació.

Com a novetat, s’ofereix un taller per aprendre a treballar de manera compatible entre el mòbil i l’ordinador, un taller per treure rendiment de les taules Android i un curs per aprendre tècniques i mètodes bàsics per mantenir l’ordinador en bon estat.

D’altra banda, continuen els cursos d’activitat física per a gent gran, reforç escolar per a alumnes de Primària, l’alfabetització per a persones nouvingudes i els cursos de català oral.

Les inscripcions es podran fer de forma presencial a partir del 20 de gener de 9 a 13h a l’oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, a la Plaça de la Creu número 18.

  • Compartir