Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Pla d'Autoprotecció per la Cavalcada dels Reis

Pla d'Autoprotecció per la Cavalcada dels Reis

La Diputació de Barcelona ha elaborat, per encàrrec del consistori, el pla que estableix les mesures a adoptar davant d’una eventual emergència.
18-12-2014

L’Ajuntament d’Igualada ha lliurat a la Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada el nou Pla d’Autoprotecció que contempla totes les especificitats d’aquest esdeveniment per tal de garantir-ne la seguretat. El Pla, confeccionat per la Diputació de Barcelona, s’adapta al que estipula el decret 82/2010, pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i es fixa el contingut de les mateixes.

El Pla d’Autoprotecció de la Cavalcada dels Reis d’Igualada té per objecte definir l’organització i el conjunt de mitjans i procediments d’actuació davant d’una eventual emergència durant la celebració de l’acte. Analitza les potencials situacions d’emergència i els possibles efectes a mitigar, adoptant les mesures necessàries en matèria de primers auxilis, lluita contra incendis o evacuació del públic assistent, per exemple.

En definitiva, es pretén reduir al màxim les conseqüències d’una eventual emergència mitjançant una actuació ràpida, eficaç i coordinada. El consistori també ha encarregat a la Diputació la confecció d’un pla similar corresponent a la celebració de la festa dels Tres Tombs, que actualment es troba en procés de redacció.

  • Compartir