Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Portes obertes al Museu de la Pell i visites guiades a Cal Granotes, per la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Portes obertes al Museu de la Pell i visites guiades a Cal Granotes, per la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Les visites es faran amb inscripció prèvia per garantir el control d'aforament i les mesures d'higiene i seguretat
27-10-2020

Amb motiu de la cinquena edició de la Setmana del Turisme Industrial, que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, el Museu de la Pell obrirà les seves portes del 31 d’octubre al 8 de novembre, en horari del museu, per donar a conèixer tots els seus espais permanents: l'antiga adoberia de Cal Granotes i les diferents sales de l'edifici de Cal Boyer: L'Home i l'aigua, L'ofici d'adober i Un univers de Pell.

Coincidint amb aquest esdeveniment, el museu organitzarà dues visites guiades a Cal Granotes, els diumenges 1 i 8 de novembre, a les 11.30 i a les 12:30 h. Les visites seran gratuïtes i permetran als participants endinsar-se en l'ofici artesanal de l'adob de la pell tal com es feia en una antiga adoberia del S. XVIII, amb una posada en escena museogràfica que transporta a la Igualada preindustrial.

Per garantir la seguretat i el confort dels visitants, es faran dos torns de visites en grups amb un màxim 6 persones. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia trucant al telèfon 93 804 67 52.

Per visitar el Museu caldrà seguir les mesures sanitàries d’higiene, d’ús de mascareta i distància de seguretat interpersonal. Aquesta activitat es durà a terme sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

  • Compartir