Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Projecció de 'Material sensible' i 'Olor de colònia' a la Cotonera

Projecció de 'Material sensible' i 'Olor de colònia' a la Cotonera

Durant el mes de juliol, el pati de l'antiga factoria acull un cicle de projeccions en versió original.
07-07-2014

El proper dimecres, 9 de juliol, es projectarà al pati de la Igualadina Cotonera el programa de TV3 Material Sensible sobre la família Godó, antiga propietària de la fàbrica. Aquest documental estava programat pel passat 2 de juliol però per problemes tècnics no es va poder projectar. El muntatge fa un repàs a la vida de Ramon Godó, nascut a Igualada el 1906, fill de la coneguda família d'industrials del tèxtil i, a través de la fotografia i el cinema, fa un retrat sentimental  de l’època.

Després d’aquesta projecció es passarà la segona part de la telesèrie Olor de Colònia. La història arrenca el 1953 a la colònia tèxtil Viladomat quan l'Isidre, l'escrivent principal, mor en l'incendi de la fàbrica i, al cap de poc, la seva dona, la Teresa, ha de cedir la casa al nou escrivent principal, en Climent, amb qui va viure un amor d'adolescència mai oblidat, però que les circumstàncies van fer que es distanciessin i que ella es casés amb l'Isidre i ell amb la Matilde. En Climent comença a notar irregularitats en els llibres i albarans, però el director, el senyor Boix, li diu que es tracta de la comissió dels encarregats i que això és el normal. Però no és aquesta l'única preocupació d'en Climent, ja que la Cèlia, la seva filla gran és una nena molt sensible que rebutja les normes de la colònia i això crea conflictes dins la família.

Les següents projeccions seran el proper dia 16 de juliol, amb Paulette, en versió original francesa subtitulada i el dia 23 de juliol, amb Wadja en versió original en àrab subtitulada en català.

  • Compartir
Pertany a: