Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Setmanes fotogràfiques a Igualada amb el FineArt

Setmanes fotogràfiques a Igualada amb el FineArt

Fins el 22 de març, s’organitzen tallers, conferències, projeccions i visites guiades als diversos espais d’exposició del tercer FineArt
10-03-2015
Setmanes fotogràfiques a Igualada amb el FineArt

Foto: Maria Gregori

FineArt Igualada va obrir les portes a les exposicions el passat 6 de març i, des de llavors, un seguit d’activitats omplen les agendes: tallers per adults i nens, documentals i xerrades sobre les exposicions que proposa aquesta edició del festival fotogràfic.

Després de la taula rodona inaugural, amb un centenar d’assistents, el mercat de fotografia, la conferència de la fotògrafa Sandra Sue i de Salvador Berdajin i el taller infantil, ara el FineArt proposa una visita guiada a l’obra de Fran Martí, aquest dimarts dia 10, a les 19.30h, a L’Adoberia. L’exposició és Ethopia. Between dreams and reality, i Martí explicarà el procés de creació de les fotografies que s’exposen en aquesta sala del barri del Rec.

 El dimecres 11 de març és el torn del taller “Com funciona la teva càmera. Nocions bàsiques”, a càrrec de fotògrafs de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. Tindrà lloc a la Biblioteca, de les 19h a les 21h.

Pantalla Oberta, el dijous 12 a les 20h, projecta el documental Retrato de Carlos Saura, de José Luis López- Linares; i el divendres 13, la filla de Paco Elvira, l’Andrea, parlarà sobre l’obra del fotoperiodista, a les 19.30h al Museu de la Pell, on s’ubica l’exposició d’Elvira Desde mi ventana.

Durant el dissabte, es proposen la conferència “Microstock. Fotografies per bancs d’imatges”, a les 10h a la Biblioteca, i el taller “Divertimento fotogràfic”, a les 17h a la seu de l’Agrupació Fotogràfica.

A més, en paral·lel a les activitats programades, la plaça Pius XII esdevé l’espai de les “Imatges sobre pedra”, projeccions de fotografia que es duen a terme els divendres i dissabtes del FineArt de les 20h a les 22h.

L’APP del FineArt · Una de les novetats del FineArt és la creació de l’APP gratuïta per Android, que inclou tota la informació sobre les exposicions, l’agenda i la ubicació de les sales.

L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, té lloc en més de 20 espais d’exposicions d’Igualada. Es tracta de l’edició més internacional, perquè compta amb fotògrafs del Japó, Rússia, Holanda, Anglaterra, Argentina i també de Galícia, Andalusia, Madrid, Aragó, Navarra, València i de Catalunya.

Com sempre, el FineArt també s’instal·la als establiments comercials i de restauració d’Igualada, que decoren els seus aparadors amb fotografies.

  • Compartir
Pertany a: