Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Taller infantil d’estampació

Taller infantil d’estampació

El programa Creactiva’t proposa als infants practicar la serigrafia estampant el nou logotip del Museu de la Pell sobre una bossa de roba
29-09-2020

El proper diumenge 4 d’octubre, a les 12 del migdia, el Museu de la Pell proposa una nova activitat dins el programa familiar Creactiva’t!. El Museu estrena nou logotip i proposa que els infants l’estampin sobre una bossa de roba i es converteixin en ambaixadors de la nostra institució. En aquest taller familiar, els més petits  aprendran una tècnica mil·lenària, la serigrafia, de la mà de la Marilú Martínez-Ruiz, artista i directora de l’estudi-taller Enzila gràfica experimental.  L’activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 6 anys. És gratuïta, amb aforament limitat, admissió segons ordre d’arribada i adaptada a les mesures Covid-19. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament Igualada i el Museu de la Pell amb la col·laboració del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Programa Creactiva’t al Museu!

El programa Creactiva’t del Museu de la Pell dins del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Igualada compta en l’edició d’aquest any amb la col·laboració de RailHome BCN, Museu de Sant Boi de Llobregat, FineArt, Auria Grup, Dessota, Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, Iglú de Vent i l’European Balloon Festival, Aula de Música Tradicional de l’Anoia, Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Zoom Festival i La Gaspar: Escola Municipal d’Art i Disseny i la Diputació de Barcelona.

 

 

  • Compartir