Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Notícies / Venda d'abonaments per al Teatre Municipal l'Ateneu

Venda d'abonaments per al Teatre Municipal l'Ateneu

La venda d’entrades general, serà a partir del diumenge 11 de gener a taquilla i a partir del dilluns 12 de gener estaran disponibles al servei de venda online de www.ticketea.com
07-01-2015

El Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada posa a la venda preferent els seus abonaments a partir d’aquest dimecres, 7 de gener, que permeten presenciar cinc espectacles al preu de 50 euros. La venda es fa al Punt de Difusió Cultural i Turística, situat al carrer Garcia Fossas, 2.  Es poden reservar per telèfon trucant en l’horari d’oficina al 93 801 91 16 o escrivint a turisme@aj-igualada.net. Els horaris de venda són de dimarts a divendres, de 19 a 21h, i  dissabtes i diumenges, d'11 a 14 i de 18 a 21h. Els festius laborables el servei romandrà tancat. Aquest servei no aplica cap taxa.

Les obres abonables de la temporada de gener a maig de l’Ateneu s’enceten el proper divendres, 16 de gener, amb Llibert, Premi de la crítica Serra d’Or de teatre 2014 i dos premis Butaca 2014. El 7 de febrer es presentarà L’última trobada, amb l’actor de doblatge Jordi Brau i l’actriu Rosa Novell, premi honorífic Anna Lizaran dels Premis Butaca 2014. El dissabte, dia 21 de març, arriba Pensaments secrets, amb Àlex Casanovas i Mercè Pons. El 2 de maig, torn per a l’obra  Fedra, amb Emma Vilarasau Mercè Sampietro, Lluís Soler, Xavier Ripoll, Jordi Benacolocha, Queralt Casasayas i Gemma Martínez. I, el diumenge 17 de maig, Alberto San Juan presenta el monòleg Autorretrato de un joven capitalista español .

Pel que fa a la música, l’òpera arribarà d’una manera divertida el dissabte, 11 d’abril, amb l’espectacle Trilogia Mozart-Così fan Dei Furbi. El dia 31 de gener Clara Peya Rigolfas presentarà el seu disc esPIral, un homenatge a Josefina Rigolfas. El 25 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, l’Escola de Dansa del Consell Comarcal i l’Orquestra Terres de Marca presentaran Els tres mosqueters i, el dissabte  9 de maig, serà el torn del Ballet Carmen Roche amb l’espectacle Timeless. De Petipa a Nacho Duato.

La venda d’entrades en general per a cada espectacle serà a partir del diumenge, 11 de gener, a la taquilla del teatre i, a partir del dilluns 12 de gener, estaran disponibles al servei de venda on-line www.ticketea.com.

 

  • Compartir