Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Disseny y compromís social LGBTI a La Gaspar

Disseny y compromís social LGBTI a La Gaspar

Com a segon any consecutiu, l’alumnat de 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, participa en el projecte Talent creatiu i empresa anomenat Disseny compromís social LGBTI.
21-11-2018

Aquest projecte el proposen el Departament d’Ensenyament en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i consisteix en el disseny d’un cartell per visibilitzar la diversitat sexual i de gènere i familiar a les escoles de secundària de Catalunya amb un missatge integrador i positiu.

Per aquest motiu, el dilluns 5 de novembre vam rebre la visita de l’Àlex Bixquert de LGTB Terrassa i en David Tello, president de Chrysallis, Associació de famílies de menors transsexuals. Van realitzar una formació sobre la construcció social del gènere i la sexualitat i, van aportar el valor de les seves experiències personals, que ens van ajudar a conèixer millor l’enorme ventall que s’ubica dins les sigles LGBTI. Asqueta formació va estar dirigida a tota l’escola, alumnat i professorat, perquè com a docents per una banda, i com a futurs/res professionals per l’altra, tenim la responsabilitat de conèixer i integrar la diversitat al centre i a la comunicació gràfica i audiovisual.

www.lagaspar.com

  • Compartir