Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Els alumnes de La Gaspar presenten els seus avant-projectes a l’empresa Ceràmiques Marcó al Departament d’Ensenyament

Els alumnes de La Gaspar presenten els seus avant-projectes a l’empresa Ceràmiques Marcó al Departament d’Ensenyament

El dimecres 8 de febrer, sis alumnes de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, com a representants del 1r curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària i 1r del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Complements de Cuir, han presentat al Departament d’Educació els avantprojectes Talent-Art, projecte amb l’empresa Ceràmiques Marcó.
14-02-2017

El dimecres 8 de febrer, sis alumnes de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, com a representants del 1r curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària i 1r del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Complements de Cuir, han presentat al Departament d’Educació, davant els membres de la Comissió de valoració, els avantprojectes Talent-Art, projecte amb l’empresa Ceràmiques Marcó, comissió formada per la gerent de ceràmiques Marcó Pilar Alzina, el reconegut dissenyador Blai Puig i la jove promesa Pere Gifre. L’escola ha presentat i defensat els seus avant-projectes junt amb 10 escoles més d’art i disseny de Catalunya.

Des el cicle formatiu d’Artesania en Complements de Cuir, s’ha presentatel disseny d’un objecte utilitari, concretament una setrillera de ceràmica i pell . Des del cicle de Gràfica Publicitària, s’ha presentat l’aplicació gràfica basada en les llegendes de la ciutat de Girona sobre una col·lecció de 24 peces de porcellada donades per l’empresa col·laboradora.

Aquesta trobada ens ha permès compartir coneixement amb la resta d’escoles d’art i disseny participants, permetrà rebre un feedback real, tant de l’empresa com de dissenyadors reconeguts, a partir del qual es continuarà treballant fins a la presentació del producte final acabat el proper mes de maig.

Aquest projecte s’emmarca dins el Projecte “Talent-Art” del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunyaamb l’objectiu d’apropar les escoles d’art i disseny a l’empresa i els projectes reals.

  • Compartir