Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Els alumnes de pell de LaGaspar visiten el Museu de la Pell.

Els alumnes de pell de LaGaspar visiten el Museu de la Pell.

El passat dijous 20 de setembre, els d’alumnes del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola municipal d’art i disseny la Gaspar van visitar el Museu de la Pell d’Igualada.
03-10-2018

Com a escola, no hi ha millor manera de començar el curs escolar que coneixent la història d’un dels gremis més representatius de la ciutat vinculats als estudis que imparteixen de forma reglada.

La visita va començar a “Cal Granotes”, una de les adoberies més antigues convertida en museu on es reprodueix el procés preindustrial de curtició. A continuació, es va procedir a visitar la sala “Un univers de pell” on estan esposades diferents mostres d’aplicació de la pell en diversos àmbits, com la indumentària, el transport, l’escriptura, la pintura, l’esport i els instruments musicals.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu amb titulació oficial i únic a Catalunya, trucar a l’escola 93.805.52.62 o www.lagaspar.com.

  • Compartir