Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Els directors de les Escoles d’art i disseny de Catalunya visiten l’escola d’art i disseny Gaspar Camps

Els directors de les Escoles d’art i disseny de Catalunya visiten l’escola d’art i disseny Gaspar Camps

El dijous 9 de febrer l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps va rebre la visita dels directors de les escoles d’art i disseny de Catalunya.
15-02-2017

El dijous 9 de febrer l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps va rebre la visita dels directors de les escoles d’art i disseny de Catalunya. Els directors van visitar les instal·lacions de l’escola, el nou taller de pell del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir (Disseny en pell) equipat amb tota la maquinària i l’equipament necessari per produir qualsevol producte en cuir. Els directors van poder veure de primer mà com es treballa al taller de pell d’escola, taller únic i singular a Catalunya amb titulació oficial.

També van visitar el taller packaging, mòdul dins el cicle formatiu de grau superior de gràfica publicitària que l’escola d’art i disseny Gaspar Camps ha incorporat en els crèdits de lliure disposició del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària amb l’objectiu d’adaptar-se al sector empresarial de la indústria gràfica i del packaging de la comarca. També van poder veure  els tallers de projectes de disseny, tant del cicle formatiu de grau mitjà com de grau superior de disseny gràfic, on els alumnes treballaven projectes reals com si fossin un estudi de disseny.

A part de la visita a l’escola, els directors van realitzar una reunió de treball per posar en comú temes i projectes diversos així com compartir experiències.

  • Compartir