Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Els estudiants d’Assistència al producte gràfic imprès, visiten l'exposició "Entusiasme".

Els estudiants d’Assistència al producte gràfic imprès, visiten l'exposició "Entusiasme".

El passat dimarts dia 16 d'octubre els estudiants de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistència al producte gràfic imprès de La Gaspar, escola municipal d'art i disseny d'Igualada.
23-10-2018

Els alumnes varen participar en la interessant visita performativa de l'exposició “ ENTUSIASME. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA” al Museu de la Pell d'Igualada que va fer l'artista Jordi Ferreiro, acompanyants per Jordi Enrich, professor de l’Escola.

Amb aquestes visites performatives, convidem als alumnes i professors a adoptar una posició activa i participativa davant l'obra d'art, a ser alhora partícips i creadors d'un esdeveniment únic i irrepetible.

Les visites a l’exposició funcionen com un primer apropament a l'art contemporani, utilitzant la performance com a fil conductor de l'activitat. No es tracta només de veure les obres exposades, sinó de viure l'experiència de visitar una exposició d'una manera més lúdica i menys passiva. Consta d'un recorregut no lineal a l'exposició amb diferents propostes d'acció per dialogar i activar altres discursos davant l'obra d'art. Mitjançant els artistes, explorem la performance com un llenguatge artístic agitador capaç de transformar l'espectador passiu en un subjecte actiu.

  • Compartir