Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Exposició de Gravats, Fotografies i Retrats a l’Escola municipal d'Art Gaspar Camps

Exposició de Gravats, Fotografies i Retrats a l’Escola municipal d'Art Gaspar Camps

A partir del proper dimecres dia 11 de maig es podran veure a l’Escola d’Art una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat dels tallers de Gravat, Fotografia i Dibuix i pintura de Retrats durant el curs 2015-2016.
03-05-2016

Sota el guiatge dels professors Jaume Enrich, Aureli Sendra i Glòria Escala, respectivament. S’hi podran veure gravats i monotips realitzats en diferents tècniques calcogràfiques o litogràfiques; treballs fotogràfics editats, o no, amb programari de retoc d’imatges; i dibuixos i pintures sobre la temàtica del retrat i la figura humana. Aquesta col·lectiva és una mostra de l’activitat artística que l’escola duu a terme en horari de tarda, dins l’oferta educativa de monogràfics dirigits a adults i impartits per professors especialistes en diferents disciplines artístiques. L’exposició quedarà instal·lada en diferents espais de l’escola i es podrà veure fins el proper 17 de juny. El període d´inscripció a aquests, i d’altres cursos i tallers que ofereix l´escola, serà durant el mes de juny.

  • Compartir