Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Finalitzem l’estiuart’19 de la Gaspar amb un èxit total!

Finalitzem l’estiuart’19 de la Gaspar amb un èxit total!

Han estat tres setmanes de creativitat, imaginació, diversió, aprenentatges i noves amistats!
31-07-2019

Han participat en les activitats un total de 136 infants d’infantil i primària d’entre 3 i 11 anys i 18 joves d’entre 11 i 15 anys d’Igualada i la resta de la comarca.

El nostre eix d’animació ha girat entorn tres artistes del món de la pintura i l’escultura: Wassily Kandinsky, Yayoi Kusama i Jaume Plensa. Els nens i nenes han gaudit molt experimentant amb nous materials i han pogut apropar-se al món de l’art d’una manera molt divertida i creativa.

Els joves han participat en el casal artístic i tecnològic de realitat augmentada impartit per Jordi Solà de Cubusgames i el curs d’Illustrator i Photoshop a càrrec de Pau Parcerisas i Albert Soler de l’estudi de disseny Quartada, així han pogut conèixer i aprendre noves tècniques de disseny i creació per ordinador.

També han pogut participar en el workshop de pell, impartit per Mossi Ayabi i Olga Dubovik i aprendre tècniques artesanals de confecció d’articles en el taller de cuir.

Com a cloenda de les activitats, celebrem la tradicional festa White Holly, una explosió d’energia i alegria, on els nostres infants gaudeixen d’allò més.

Han estat unes setmanes molt productives que de ben segur hauran deixat empremta en els nostres infants i joves.

  • Compartir