Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / III Edició de l'XtremKuir a l'EMA Gaspar Camps d'Igualada

III Edició de l'XtremKuir a l'EMA Gaspar Camps d'Igualada

Aquest divendres, 15 d’abril, ha començat a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la setmana de creativitat XtremKuir.
18-04-2016

Durant sis dies l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Artesania en Cuir i els de grau superior de Gràfica Publicitària desenvoluparan un producte realitzat en cuir a partir de les indicacions donades pel professorat.
Aquest és el tercer any que es fa l’activitat, i enguany se'ls demana realitzar un robot de caràcter assistencial realitzat en pell. Durant una setmana els diferents equips treballaran la seva alternativa sota la pressió d’un temps limitat i en una temàtica poc habitual i fins i tot desconeguda per ells.
Amb l’XtremKuir es busca crear productes singulars que posin al límit les prestacions del cuir i es proposin aplicacions no convencionals en noves categories de producte, alhora que aquesta activitat serveixi per estimular la creativitat.
En l’acte inaugural va fer una interessant xerrada Jordi Hervàs, conegut actor i titellaire igualadí, que va explicar als assistents els criteris bàsics per donar personalitat a un ésser mecànic.
Cada un dels sis equips ha de presentar una proposta de producte acabat que inclou, a més del robot, el seu nom, marca, llibret d’instruccions i embalatge. 

  • Compartir