Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Inaugurada l’exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a La Pobla de Claramunt

Inaugurada l’exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a La Pobla de Claramunt

La Sala d’exposicions de La Pobla inaugura una selecció dels treballs realitzats durant el curs 2014-2015 pel alumnes del taller de Dibuix i Pintura de Retrats de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps.

El diumenge dia 6 de setembre, i en el marc de les Festes Culturals de setembre de la Pobla de Claramunt, es va inaugurar a la Sala d’exposicions de La Pobla una selecció dels treballs realitzats durant el curs 2014-2015 pel alumnes del taller de Dibuix i Pintura de Retrats de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps.

 

Els parlaments de l’alcale Santi Broch i de la professora del curs de Dibuix i Pintura Glòria Escala van obrir l’acte, que també va comptar amb la presència de l’actual directora de l’escola Raquel Camacho, dels alumnes del curs Empar Aranda, Ramon Borràs, M. Dolors Caelles, Fernando Farrero, Montse Garcia, Neus Masagué, Natàlia Pola i Juana Romero i de nombrós públic interessat.

 

Aquesta mostra forma part dels treballs realitzats en el cursos i tallers que ofereix l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps dins del seu programa d’Escola Oberta.

 

L’exposició es podrà veure fins al dia 20 de setembre.

  • Compartir
Pertany a: