Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / L’alcalde Marc Castells inaugura el curs escolar 2018-19 a La Gaspar

L’alcalde Marc Castells inaugura el curs escolar 2018-19 a La Gaspar

El passat dimarts 3 d’octubre es va inaugurar oficialment el curs 2018-2019 a l’Escola Municipal d’Art i Disseny la Gaspar d’Igualada.
09-10-2018

Amb la presència de l’alumnat dels cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Complements de Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès i l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Gràfica publicitària amb un total d’un centenar i mig d’alumnes matriculats en formació reglada, el centre donava el tret de sortida a aquest nou curs escolar.

L’acte va estar presidit per l’alcalde, Marc Castells que, després del parlament de la directora del centre Raquel Camacho que obrí l’acte, va adreçar també unes paraules als nois i noies d’encoratjament per aquest nou curs que inicien. A l’acte van assistir també Pere Camps regidor de promoció cultural i relacions institucionals i Patrícia Illa, quarta tinent d'alcalde, regidora de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats. L’alcalde en el seu parlament també va referir-se a la formació d’alta qualitat que s’ofereix a l’escola, a la importància de la formació per al futur professional de tothom i va fer ferm el seu compromís de recolzar l’escola i de fer-ne un referent a nivell de Catalunya i de fora del país, per la qual cosa confiava en el suport de l’actual equip directiu i de tot el claustre de professors, també presents a l’acte.

A continuació Oliver Montiel, professor i dissenyador soci fundador “The Bold Strategic Design Studio” de Barcelona, va oferir una conferència sota el títol “La Carícia que Dol” on va parlar als estudiants de l’escola i futurs dissenyadors de la seva experiència con a professional.

En finalitzar l’acte es va inaugurar l’exposició fotogràfica titulada “Serenitats” del Sebastian Gerecz, a la sala d’exposicions de l’escola La Gaspar.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de grau mitjà d’Assitència al Producte Gràfica Imprès o Artesania de Complements de Cuir i de grau superior de Gràfica Publicitària trucar a l’escola 93.805.52.62 o www.lagaspar.com

  • Compartir