Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / L’alumnat de l’escola La Gaspar visita l’exposició de Pep Ribera

L’alumnat de l’escola La Gaspar visita l’exposició de Pep Ribera

Les i els alumnes de l'Escola municipal d'art i disseny La Gaspar van poder assistir a l'exposició d'homenatge al dissenyador Pep Ribera.
19-11-2019

Aquest passat mes d'Octubre, les i els alumnes de l'escola d'art i disseny La Gaspar, en els cicles d'assistència al producte gràfic imprès i gràfica publicitària, van poder assistir a l'exposició d'homenatge al dissenyador Pep Ribera, organitzada pel col·lectiu Fons Gràfic a la sala d'exposicions d'Igualada i a través de la visita guiada que va oferir un dels comissaris de l'exposició, el també professor i membre de Fons Gràfic Josep Maria Rosich.

Aquesta exposició comissariada pel propi col·lectiu vinculat a l'associació Disseny Igualada, fou una gran mostra per a tots els alumnes de treballs pràctics i projectes reals, d'una de les figures pioneres del disseny, la creativitat i la comunicació gràfica a la nostra ciutat. En Pep Ribera Mussons (1948-2017), va exercir l'ofici de dissenyador gràfic durant molts anys, complementant la seva obra amb altres especialitats, com la pintura i la fotografia.

  • Compartir