Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / L’alumnat de LaGaspar visita el Campus Blanc.

L’alumnat de LaGaspar visita el Campus Blanc.

LaGaspar va assistir al CAMPUS BLANC dins el marc del festival BLANC de disseny
23-10-2019

El passat dijous 3 d'octubre l'alumnat de primer i segon del cicle de grau superior de gràfica publicitària de l'escola LaGaspar va assistir al CAMPUS BLANC dins el marc del festival BLANC de disseny que es va dur a terme a l'auditori del Museu del Disseny DHUB de Barcelona.

Durant el matí vàrem poder assistir a les presentacions dels millors projectes finals de grau universitari de diferents escoles de Catalunya. A mig matí, com a pausa pels alumnes/conferenciants, hi va haver la conferència del reconegut dissenyador i professor, Enric Jardí al qual vam tenir l'oportunitat d'escoltar amb molt d’interès. Recordar que va ser ell qui va dirigir el Workshop del cartell de Festa Major d'Igualada el juny de 2018.

L'escola municipal d'art i disseny LaGaspar ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l'àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. És l'única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d'Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d'Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial.

Per a més informació podeu trucar a l'escola 93.805.52.62 o http://www.lagaspar.com

  • Compartir