Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / L’escola d’art i disseny La Gaspar present al 080 amb Aldo Martins

L’escola d’art i disseny La Gaspar present al 080 amb Aldo Martins

L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps ha col·laborat amb l’empresa igualadina Aldo Martins amb el disseny, patronatge i confecció dels complements en cuir.
14-02-2017

L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps ha col·laborat amb l’empresa igualadina Aldo Martins amb el disseny, patronatge i confecció dels complements en cuir que l’empresa va desfilar al 080 Barcelona Fashion el passat divendres 3 de febrer al Teatre Nacional de Catalunya.

Aquests complements de moda en cuir han estat creats i confeccionats pels alumnes de primer i segon curs del singularcicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.

Dins aquest cicle s’imparteix el mòdul de Taller de pell on es treballa de forma pràctica dins un taller, a la mateixa escola, equipat amb altes prestacions i dotat de l´última tecnologia així com de tot el material artesanal necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional.

Per a més informació sobre els estudisd’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

  • Compartir