Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / La Gaspar al Zoom Festival

La Gaspar al Zoom Festival

Els alumnes de "La Gaspar" assisteixen a diverses Master class organtizades pel Zoom Festival
11-12-2017
Dels dies 22 al 27 d’aquest novembre ha tingut lloc la 15a edició del Zoom Festival, el Festival de Ficció televisiva d’Igualada, primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l’estat espanyol. Durant sis dies, la ciutat d’Igualada acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla.
L’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps ha assistit activament, com en altres anys, a diversos actes del festival com a part de la formació en llenguatge i tecnologia audiovisual, mòdul que forma part del currículum oficial dels estudis de grau superior en Gràfica Publicitària que ofereix l’escola.
L’escola participa també amb el Jurat Jove que atorga el premi amb aquest nom. És important l’assistència a les Zoom Class on l’alumnat té l’oportunitat de conèixer de primera mà les experiències i coneixements de professionals del món audiovisual.
L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps dóna especial importància a la funció professionalitzadora de l’ensenyament dels futurs dissenyadors. Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors d’Arts Plàstiques i Disseny, tant de grau mitjà d’Assitència al Producte Gràfica Imprès o Artesania de Complements de Cuir i/o de grau superior de Gràfica Publicitària que s’imparteixen a l’escola, trucar al telf. 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org
  • Compartir