Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Les alumnes de disseny de moda de la Llotja visiten La Gaspar

Les alumnes de disseny de moda de la Llotja visiten La Gaspar

Les alumnes de 2n curs dels estudis universitaris de grau en disseny de moda de l'Escola superior d’Art i Disseny la Llotja de Barcelona van visitar el taller d’Artesania de Complements de Cuir de l'Escola d’art i disseny La Gaspar d’Igualada.
04-12-2019

El dia 22 de novembre les alumnes de segon curs dels estudis universitaris de Grau en disseny de moda de l'Escola superior d’art i disseny la Llotja de Barcelona van visitar el taller dels estudis singulars i únics a Catalunya d’Artesania de Complements de Cuir de l'Escola d’art i disseny La Gaspar d’Igualada.

Per tal de conèixer diferents tipus de confecció industrial, van visitar la capital europea de la pell, descobrint les característiques i els usos d’uns dels material més utilitzats a la indústria de la moda, la pell.

Els professors del cicle de grau mitjà d’Artesania de complements de cuir van impartir un workshop dun matí explicant els diferents tipus de pell, els acabats, la maquinària de confecció industrial, les eines que s’utilitzen per treballar a mà i altres materials relacionats amb la indústria. Després d’una complerta explicació, es van dur a terme dos tallers per aprendre de primera mà les diferents tècniques per treballar la pell. Les alumnes van fabricar dues peces, una confeccionada a màquina i l’altra a mà, posant en valor la importància de la fusió del treball artesanal amb la confecció industrial.

Per a més informació sobre loferta formativa professionalitzadora reglada (cicles formatiu) i no reglada (escola oberta) en pell de lescola podeu entrar al web www.lagaspar.com o bé trucar al telèfon 93 805 52 62.

  • Compartir