Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Nou servei d’Assessorament i Reconeixement (AiR) a La Gaspar

Nou servei d’Assessorament i Reconeixement (AiR) a La Gaspar

S’ofereix el servei d’assessorament i servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges d’estudis professionals d’arts plàstiques i disseny per la seva correspondència amb l’experiència laboral.
17-10-2018

Des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i en alguns centres educatius relacionats amb els ensenyaments de formació professional s’ofereix el servei d’assessorament i servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges d’estudis professionals d’arts plàstiques i disseny per la seva correspondència amb l’experiència laboral.

La Gaspar, escola municipal d'art i disseny ofereix aquest nou servei per proporcionar suport per detectar les competències adquirides a través de l’activitat professional o en activitats socials, acreditar-les i proporcionar un itinerari formatiu per obtenir la titulació acadèmica corresponent als interessos, motivacions, capacitats i aptituds dels aspirants.

L’objectiu d’aquest servei, és fer visible el coneixement dels aspirants i els proporcioni un itinerari acadèmic de futur. És un servei dirigit a persones majors d’edat que disposen de competències professionals i volen obtenir un reconeixement en el món acadèmic, la qual cosa els proporciona, a més, la possibilitat de seguir formant-se a través d’un itinerari formatiu d’acord amb els seus interessos i possibilitats.

L’escola ofereix una convocatòria per poder accedir a aquest servei d’octubre a febrer (sol.licitud del servei: del 22 al 30 d’octubre de 2018).

Per a obtenir més informació consulteu el web de l'escola  LaGaspar on teniu la informació dels tràmits que cal fer i de la documentació que cal aportar.
http://www.lagaspar.com/assessorament-i-reconeixement

  • Compartir