Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / NOVA TEMPORADA 2019-2020 DE CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCOLA OBERTA A LA GASPAR

NOVA TEMPORADA 2019-2020 DE CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCOLA OBERTA A LA GASPAR

El passat dijous 12 de setembre va començar la nova temporada de cursos monogràfics d’Escola Oberta a La Gaspar - Escola Municipal d’Art i Disseny.
19-09-2019
NOVA TEMPORADA 2019-2020 DE CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCOLA OBERTA A LA GASPAR

Monogràfic Open Leather

En aquest nou curs hi podem trobar els tallers per infants, què són espais destinats a l’experimentació, on els nens i nenes poden desenvolupar-se creativament i ampliar el seu pensament intuïtiu.

Els cursos per a infants són Musicart , TIC-TAC, el viatger del temps, Explora impartits per l’Arian Morera i el curs Descobreix impartit per la Noemí Duran.

Els tallers per a joves i adults són tallers artístics destinats a potenciar la creativitat i a ser un complement, tant si és tracta d’un professional que vol ampliar coneixements com un aficionat que vol iniciar-se en el món artístic.

Els cursos per a adults que s’han iniciat aquest mes de setembre són Dibuix Artístic, Projectes guiats d’escultura, Concepte i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura, impartits per la Teresa Riba; Taller de gravat i serigrafia impartits pel Josep Mª Rosich, Projectes guiats de fotografia i Photoshop impartits per l’Aureli Sendra, Disseny, tècniques de patronatge i confecció d’accessoris de pell  i taller obert de cuir impartits per Mosi Ayabi, Raquel Soteras i Olga Dubovik, Openleather.

També s’han iniciat els cursos per a joves Transforma impartit pel Jordi Enrich, Disseny de videojocs en 3D impartit per Israel Fernàndez.

Alguns monogràfics per joves i adults resten oberts a l’espera de omplir les places d’inscripcions i que aquestes restaran obertes tot el mes de setembre.

Els monogràfics que encara queden places disponibles i resten a l’espera d’iniciar-se a partir d’octubre són: Dibuix de figura humana amb model impartit per la Teresa Riba, Disseny gràfic i il·lustració assistit per ordinador impartit pel Xavier Mula), Crea models en 3D per a pel·lícules i videojocs impartit per Israel Fernàndez), Contingut animat per xarxes i plataformes digitals impartit per Ferran Caldito, Impressió 3D/Disseny CAD/Electrònica impartit per Makers Igualada), Formació artístico-plàstica per a professorat (d’octubre a febrer) i Aprendre a mirar l'art (de març a juny 2020) impartits per la Teresa Riba.

Podeu trobar més informació dels cursos a la nova pàgina web de l’escola: www.lagaspar.com o trucant al telèfon 938 05 52 62.

  • Compartir