Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Oliver Montiel, professor de laGaspar, guardonat amb 2 premis Pentawards de Packaging a Nova York.

Oliver Montiel, professor de laGaspar, guardonat amb 2 premis Pentawards de Packaging a Nova York.

El passat mes 6 de setembre es va celebrar al Gugenheim de Nova York la cerimònia d’entrega dels Premi Pentawards 2018.
09-10-2018

Aquests premis constitueixes la competició internacional més prestigiosa dedicada exclusivament al disseny de packaging. Són uns premis que mesuren el disseny de packaging a nivell mundial des de fa més d’una dècada.

En aquesta edició, els Pentawars han reconegut 2 dels projectes del professor de Projecte Integrat del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola d’art i disseny La Gaspar, Oliver Montiel, soci fundador de “The Bold Estrategic Estudio”, de Barcelona. Els dos projectes de packaging guardonats van ser Gatuna i Grosbi.

Aquest premi internacional suposa un reconeixement professional a nivell internacional que només fa que constatar, una vegada més, la competència i l’excel·lència dels professorat que preparar al futurs professionals del disseny gràfic de l’escola d’art i disseny LaGaspar d’Igualada.

Per a més informació sobre els cicles formatius oficials professionalitzadors de disseny gràfic, podeu trucar a l’escola 93.805.52.62 o www.lagaspar.com.

  • Compartir