Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Ràdio Igualada estrena nova programació

Ràdio Igualada estrena nova programació

A partir d’aquest dilluns, 15 de setembre, l’emissora municipal Ràdio Igualada enceta un nou curs radiofònic amb la incorporació d’una desena de nous programes de temàtiques molt variades, com ara castells, llibres, entitats, cuina, psicologia, actualitat i música de tots els estils i totes les èpoques.
15-09-2014

A partir d’aquest dilluns, 15 de setembre, l’emissora municipal Ràdio Igualada enceta un nou curs radiofònic amb la incorporació d’una desena de nous programes de temàtiques molt variades, com ara castells, llibres, entitats, cuina, psicologia, actualitat i música de tots els estils i totes les èpoques.

Pel que fa els programes d’elaboració pròpia, destaca l’estrena d’Igualada Capital, un ferma aposta informativa que s’emetrà de dilluns a divendres, de 8 a 10h, amb tota la informació de la ciutat, els protagonistes, les tertúlies i l’entreteniment. També canvia de format l’edició migdia de l’Igualada Notícies, que passarà a tenir una durada d’una hora i que incorporarà un apartat de mitja hora dedicat a la informació esportiva. En l’àmbit musical, aquesta temporada s’incorporen a la graella 7D’AKÍ, que cada migdia, a les 14:30h, proposa mitja hora de la millor música en català, i Actualitza’t, que de dilluns a dissabte, de 18 a 19h, repassarà les novetats i èxits musicals d’arreu d’Europa. D’altra banda, les entitats de la ciutat també tindran un espai a la nova programació de Ràdio Igualada, amb L’extintor, que s’emetrà els divendres a les 14h.

De la seva banda, els col·laboradors tindran un pes molt important en aquesta nova temporada radiofònica. Els dilluns, a les 21h, els Moixiganguers d’Igualada acompanyaran els oients amb Vint-i-quatre, una hora per parlar del món casteller. La literatura també tindrà el seu espai, els divendres a les 20:15h, amb Belles lletres i, dissabte i diumenge, a les 12h, els fogons de Ràdio Igualada s’encendran amb Cuina Oberta. Un altre estrena serà el programa Hemisferi dret que, els diumenges a les 19h, parlarà d’emocions i experiències vitals. Finalment, per als amants de la música, l’emissora municipal oferirà els dijous, divendres i dissabte a la nit, diferents sessions de DJs que punxaran la millor música. Els divendres, a les 21h, sonarà música country amb Postals de Nashville i els dissabtes i diumenge, de 11 a 12h, serà moment per als clàssics dels ’60, ‘70 i ‘80.

Al seu costat, es reprenen, un any més, espais àmpliament consolidats com ara la Tertúlia política, El subterrani, l’Oxigen, La galeria, El conte, Fórmula d’èxits, D’interès municipal i les retransmissions esportives.

Aquest reforç de la programació s’emmarca en l’aposta que ha fet aquest 2014 l’Ajuntament d’Igualada per a impulsar l’única emissora de ràdio que emet íntegrament des de la capital de l’Anoia. La passada primavera es va culminar el trasllat dels antics estudis a unes noves instal·lacions i ara es completa l’oferta de continguts i espais, per tal d’ampliar la graella amb més continguts, adreçant-se a públics més variats i on les entitats de la ciutat hi tinguin encara més protagonisme.

L’emissora municipal Ràdio Igualada es pot escoltar al 103.2 de la FM i també es pot seguir a la xarxa a través del web www.radioigualada.cat i dels diferents perfils a les xarxes Facebook i Twitter.

  • Compartir