Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats, Fotografies i Dibuix a l’Escola Municipal d'Art

Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats, Fotografies i Dibuix a l’Escola Municipal d'Art

Dijous passat, a les 7 de la tarda, va tenir lloc la inauguració de l’exposició de l’alumnat dels cursos de Gravat, Fotografia i Dibuix de figura humana i retrats, a l’Escola d’Art.
17-05-2016

Va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Pere Camps, la Secretària acadèmica del centre, Ester Comenge i els professors que imparteixen aquests tallers, Jaume Enrich, Aureli Sendra i Glòria Escala. Va obrir l’acte l’Ester Comenge agraint la presència del regidor i la feina feta per professors i alumnes a l’Escola Oberta, nom que rep l’àmplia oferta educativa de l’Escola d’Art en horari de tarda, al marge dels estudis reglats o cicles formatius que s’imparteixen al matí. El regidor va agrair haver estat invitat a l’acte, que –va dir- és l’expressió de la important activitat artística, i de molt nivell, que l’escola genera i serà capaç de generar en el futur. A l’exposició s’hi poden veure una mostra dels treballs realitzats durant aquest curs 2015-2016: gravats i monotips realitzats en diferents tècniques calcogràfiques o litogràfiques; treballs fotogràfics editats, o no, amb programari de retoc d’imatges; i dibuixos i pintures sobre la temàtica del retrat i la figura humana. L’exposició es podrà veure fins el proper 17 de juny i la inscripció a aquests, i d’altres cursos i tallers que ofereix l´escola, serà durant el mes de juny.

  • Compartir