Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Xerrada d’Enric Sánchez Urdangarin a "La Gaspar"

Xerrada d’Enric Sánchez Urdangarin a "La Gaspar"

Dins de la programació d'activitats de col·laboració entre l'Escola d'art, disseny i artesania Gaspar Camps i les empreses i professionals del sector del packaging.
20-12-2017

El passat dijous 14 de desembre vàrem comptar amb la presència de l'Enric Sánchez Urdangarin, que ha dedicat més de 40 anys al món de les arts gràfiques. En una interessant xerrada va transmetre la seva passió per aquesta professió als estudiants del mòdul de Packaging del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària.

Es va tractar d'una xerrada introductòria en el procés del disseny estructural d'un envàs de cartó, molt motivadora i interessant, una visió professional d'aquesta activitat econòmica, clau en el sector de les arts gràfiques a l'Anoia. La logística, la minimització de l'envàs i dels costos, la mecanització, el reciclatge, el màrqueting i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades.

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps imparteix un nou mòdul formatiu de Packaging i Identitat de producte, amb l'objectiu d'aprofundir en aquesta disciplina, en la seva història i en els condicionaments socials actuals. Aprendre a desenvolupar projectes atenent a les necessitats del client, les necessitats de l'empresa i del producte. Analitzar, dissenyar i executar un projecte i aprofundir en el coneixement específic dels materials propis de la indústria, els sistemes de creació de l'envàs, la preimpressió i els controls de qualitat.

 
  • Compartir