Sou a: Govern Obert i Ensenyaments Artístics / Notícies / Yayoi Kusama inunda de punts els espais de ‘La Gaspar’ dins el Casal de l’Estiuart

Yayoi Kusama inunda de punts els espais de ‘La Gaspar’ dins el Casal de l’Estiuart

Ens trobem a la segona setmana de l’Estiuart ‘19 de La Gaspar.
17-07-2019

Aquesta setmana participen en les activitats un total de 77 infants entre 3 i 11 anys i 10 joves entre 12 i 15 anys.

La pintora i escriptora japonesa Yayoi Kusama és la nostra inspiració al llarg d’aquests dies, proposada i programada per l’artista i professora de l’escola Patricia Picón. Yayoi Kusama és una artista i escriptora japonesa, precursora dels movimients de l’art pop, minimalisme i art feminista. A principis dels seixanta es va mudar a Nova York on va esdevenir un element fix de l'avant-garde i va exposar al costat d'altres artistes com Andy Warhol, Claes Oldenburg i George Segal.

Aquesta setmana també hem pogut gaudir d'una instal·lació ‘Iglú de Vent’ activitat emmarcada dins el programa de l’European Balloon Festival de la mà de l’artista i professor de la nostra escola, Jordi Enrich.

El grup de joves de 12 anys realitza un ‘Workshop de pell tutoritzat per Olga Dubovik i Mossi Ayabi on han estat dissenyant i confeccionant bosses, moneders, clauers i d’altres articles en pell, peces úniques de neoartesania. Una setmana on s’han pogut endinsar en el món del cuir i treballar de forma artesana. Son uns grans creatius i unes grans creatives!

Art, creativitat i artesania a l’abast de tothom!

  • Compartir