Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Notícies / 562 donacions de sang a la Marató d'Igualada

562 donacions de sang a la Marató d'Igualada

Cinc-centes seixanta-dues persones es van acostar al Centre MIPS Fundació Privada per donar sang durant la Marató celebrada aquest passat dissabte, 27 de setembre de 2014, a Igualada.
29-09-2014

Cinc-centes seixanta-dues persones es van acostar al Centre MIPS Fundació Privada per donar sang durant la Marató celebrada aquest passat dissabte, 27 de setembre de 2014, a Igualada. D’aquestes 562 donacions, 504 es van fer efectives i la resta, 58 en total, van ser oferiments de persones que en aquell moment no van poder donar sang. Cal destacar especialment les 47 persones que no havien donat mai sang es van iniciar en la donació en aquesta Marató d’Igualada.

Aquesta campanya ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al Banc de Sang i Teixits. Novament es van superar les previsions i la jornada va tornar a ser un exemple de participació i implicació ciutadana. El Banc de Sang i Teixits, el Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia agraeixen i feliciten tots els participants i col·laboradors en la jornada.

  • Compartir