Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Notícies / La campanya ‘Figues i ous’ promou la salut sexual i afectiva

La campanya ‘Figues i ous’ promou la salut sexual i afectiva

13-11-2019

El Departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada impulsa, a partir d’aquest mes de novembre i fins l’11 de desembre, un seguit d’activitats de promoció de la salut sexual i afectiva. La iniciativa porta per títol Figues i ous 2019 i compta també amb el suport del Programa d’Igualtat de Gènere de la MICOD i del Cineclub Ateneu.
Entre les activitats programades aquest mes de novembre hi la l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat”, que es pot visitar a l’Escola Anoia fins al dia 28. A més, aquest dissabte, a les 11.30 h, l’Espai Cívic Centre acollirà l’espectacle familiar “Figues, ous i deParranda amb peres”, i el dijous 21, a les 20 h, s’emetrà a l’Ateneu Cinema el documental “Me llamo violeta” .
D’altra banda, des del dia 29 de novembre fins al 5 de desembre, el llaç vermell, que és el símbol de la lluita contra la sida, estarà penjat al balcó de l’Ajuntament. I, finalment, el dimecres 11 de desembre a la tarda es farà a l’Espai Cívic Centre el taller “El plaer està a les teves mans”.
La campanya inclou també la distribució dels kits del plaer (preservatius i lubricant) i material informatiu a la Kasena, l’Espai Cívic Centre i a quatre farmàcies de la ciutat.

  • Compartir