Sou a: Qualitat Urbana / Notícies / Aquest dijous s’han iniciat les obres del trasllat de dotze places de zona blava al carrer de Sant Carles, en el tram situat entre els carrers de la Trinitat i dels Esquiladors. Aquest canvi també fa que el parquímetre que fins ara hi havia al carrer Esqu

Aquest dijous s’han iniciat les obres del trasllat de dotze places de zona blava al carrer de Sant Carles, en el tram situat entre els carrers de la Trinitat i dels Esquiladors. Aquest canvi també fa que el parquímetre que fins ara hi havia al carrer Esqu

Zona blava, Via urbana
28-08-2020

Aquest dijous s’han iniciat les obres del trasllat de dotze places de zona blava al carrer de Sant Carles, en el tram situat entre els carrers de la Trinitat i dels Esquiladors. Aquest canvi també fa que el parquímetre que fins ara hi havia al carrer Esquiladors s’hagi instal·lat en el xamfrà amb el carrer Sant Carles.

El canvi d’ubicació de places d’estacionament regulat es du a terme a conseqüència de les obres de remodelació de la plaça d’Espanya (plaça dels Porcs) i de la remodelació de l’edifici de la Teneria, nova seu de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, al C/ Concepció.

En concret, s’han trasllat 8 places de la plaça dels Porcs, 2 places del carrer Concepció, 1 plaça del c/ Joan Maragall (entre els carrers Sebastià Artès i Santa Caterina), que ara és reservada per a conductors minusvlàlids i i una plaça del passeig Verdaguer, entre els carrers Trinitat i Sant Vicenç, que ara és reservada per aparcar-hi motos.

Les noves places entraran en funcionament el proper dimarts, 1 de setembre, coincidint amb la represa del servei de tota ala zona blava de la ciutat.

  • Compartir