Sou a: Qualitat Urbana / Notícies / Pla de Mobilitat Sostenible de la Conca d'Òdena

Pla de Mobilitat Sostenible de la Conca d'Òdena

Els treballs de redacció del pla de mobilitat es desenvolupen dins del conveni de col·laboració signat entre la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de la Conca d'Òdena.
05-03-2015

El diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va presentar aquest dimarts al vespre la diagnosi del Pla de Mobilitat Sostenible de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena (MICOD).  

Davant d'una quarantena de persones, Castells va presentar els principals aspectes que tenen una escala supramunicipal i que afecten al conjunt de municipis del MICOD. El pla d'acció que es va definir marca que, en les properes setmanes, es posaran a disposició dels ajuntaments les diagnosis de cada població, per tal de recollir els aspectes que cada consistori ha sol·licitat com a anàlisi específica.

D'altra banda, durant el segon trimestre es realitzaran les propostes tècniques, que seran consensuades amb els tècnics municipals, i es farà el procés de participació ciutadana del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) d'Igualada i de les propostes d'escala supramunicipal de la Conca. A més, en aquest període també s'iniciarà la tramitació ambiental del PMU de la capital de l'Anoia. Finalment, durant el tercer trimestre, es lliuraran els documents definitius.

Els treballs de redacció del pla de mobilitat es desenvolupen dins del conveni de col·laboració signat entre la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de la Conca d'Òdena. Aquest planteja l'elaboració d'un pla conjunt pels municipis de Castellolí, Igualada, Jorba, Òdena, la Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí, que sumen una població de més de 65.000 habitants.

  • Compartir