Sou a: Qualitat Urbana / Notícies / Finalitza la campanya anual d'asfaltat

Finalitza la campanya anual d'asfaltat

L'Ajuntament ha invertit 200.000 euros i deu dies de treball en la millora del ferm d'aquelles vies que presentaven mancances més importants
09-07-2014

Les tasques corresponents a la campanya anual d’asfaltat afronten aquesta setmana la seva recta final, després de deu dies de treball en diferents carrers d’Igualada. L’Ajuntament de la ciutat ha invertit enguany 200.000 euros en la millora d’aquelles vies que requerien accions més urgents i que, pel mal estat del ferm, podien comportar molèsties i riscos per a conductors i vianants.

El passat cap de setmana es van enllestir les actuacions l’Avinguda Barcelona, entre la Carretera de Manresa i l’Avinguda Balmes, i també la cruïlla entre el carrer Capellades i la Carretera de Manresa, a tocar del Col·legi Monalco. Al llarg d’aquesta setmana, a més, es finalitzen els treballs als carrers de Piera, Bellprat i la Torre de Claramunt; al Passatge Cornet i els carrers Virtut, Delícies i Pare Mariano; al tram de l’Avinguda Balmes que va de la Plaça Castells al Passeig Verdaguer i també a l’Avinguda Pau Casals, entre el Passeig Verdaguer i el carrer Repòs.

En el cas de l’eix format pels carrers de Galícia, la Dansa i el tram final d’Aurora, no només s’ha renovat el ferm sinó que, en tractar-se de vies pròximes a Cal Font amb un important trànsit de vianants, s’hi implantarà senyalització especial limitant la velocitat a 20 km/h, reduint el trànsit d’automòbils exclusivament als residents i reforçant la prohibició d’aturada o estacionament de tot tipus de vehicles. També s’han solucionat els flonjalls apareguts al pont que travessa el torrent de l’Espelt en direcció al Pla de la Massa, al carrer Lecco i a l’Avinguda Catalunya amb el carrer Comarca.

Finalment, s’ha millorat el paviment a la corba de l’Avinguda de Nostra Senyora de la Pietat que va des de la N-IIa cap al barri de Fàtima i s’ha arranjat l’esplanada del Cementiri Nou. L’únic retard al llarg d’aquests dies s’ha produït a causa de la pluja caiguda el passat dilluns, que ha fet endarrerir fins a final d’aquesta setmana les tasques de pintura viària en alguns d’aquests carrers.

  • Compartir