Sou a: Qualitat Urbana / Notícies / Inici de les obres de l’eix amable per a vianants que unirà el nucli antic amb el Mercat de la Masuca

Inici de les obres de l’eix amable per a vianants que unirà el nucli antic amb el Mercat de la Masuca

L’eixamplament de les voreres dels carrers Pare Mariano, Cornet i Virtut comportarà l’eliminació de les places d’aparcament, mesura que quedarà compensada amb la creació d’una nova zona blanca d’estacionament
08-06-2020

Aquesta setmana s’inicien les obres d’arranjament de les voravies del carrer del Pare Mariano, el passatge de Cornet i el carrer de la Virtut, a més d’un tram del carrer Trinitat, en el marc del projecte impulsat per millorar els itineraris accessibles en l’entorn urbà. Aquesta intervenció, que s’havia d’haver endegat al mes de març, permetrà unir el nucli antic amb la zona del Mercat de la Masuca a través d’un eix amable per als vianants, seguint el model que ja es va aplicar al carrer dels Esquiladors. El projecte preveu ampliar l’amplada de les voreres, que actualment són molt estretes, per millorar la circulació dels vianants.

Les actuacions en la calçada se centraran principalment en la reposició del paviment i l’adequació de la recollida d’aigües. L’eixamplament de les voreres comportarà l’eliminació de les places d’aparcament que hi ha en aquesta zona, mesura que quedarà compensada amb la creació d’una nova zona blanca d’estacionament, situada entre el carrer Delícies i el carrer de la Virtut, que tindrà capacitat per a 26 cotxes i 4 motos.

Aquest projecte forma part del plantejament estratègic de dinamitzar i transformar tota la zona de la Masuca, que a mig termini inclourà el nou campus de salut, la remodelació del mercat i la construcció de nous habitatges de lloguer assequible, i estarà ben a prop del nou enllaç amb la ronda Sud.

 

  • Compartir