Sou a: Qualitat Urbana / Notícies / L'Ajuntament denega el rentador de busos a l'estació

L'Ajuntament denega el rentador de busos a l'estació

El consistori igualadí també requereix a l’empresa Monbus que, en un màxim de deu dies, retiri els busos de l’estació en horari nocturn.
24-03-2015

L’Ajuntament d’Igualada ha resolt denegar l’autorització per a la ubicació d’un sortidor de combustible i d’un rentador d’autobusos a l’Estació Nova d’Igualada, instal·lació de la qual és titular.

El permís ha estat sol·licitat per l’empresa Monbus, concessionària del servei de transport de viatgers per carretera entre Igualada i Barcelona, i actualment es troba en exposició pública el tràmit de llicència ambiental corresponent. El consistori, però, ha resolt denegar aquest permís en les condicions i ubicació en què havia estat demanat, com a mínim fins que quedi plenament justificat l’interès públic d’aquesta actuació.

A més, l’Ajuntament també requereix per escrit a aquesta empresa de transports que, en el termini màxim de deu dies, alliberi les andanes de l’estació en horari nocturn. Darrerament, s’ha detectat que la companyia aparca a les nits els autocars a les dàrsenes de l’estació, un fet que ha generat inquietud i malestar entre alguns veïns de les rodalies per les molèsties que això els pot ocasionar.

  • Compartir