Sou a: Qualitat Urbana / Tràmits

Tràmits

Sol.licitud d'ocupació de la via pública i petició de material per part de les entitats

Aquest tràmit permet obtenir l'autorització per la realització d'actes a la via pública de caire cultural, d'oci, esportiu, de lleure o actes de tipus social i també permet demanar la utilització de materials de titularitat municipal i altres serveis relacionats amb l'activitat, per part de les entitats o associacions sense ànim de lucre que constin en el registre d'Entitats d'Igualada.

Sol.licitud d'ocupació de la via pública i petició de material per part de les entitats - Llegir Més

Petició d'agendes escolars europees del medi ambient i el desenvolupament i calendaris escolars del medi ambient

Aquest tràmit permet fer la sol·licitud de les agendes escolars europees del medi ambient i els calendaris escolars del medi ambient de la Diputació de Barcelona.

Petició d'agendes escolars europees del medi ambient i el desenvolupament i calendaris escolars del medi ambient - Llegir Més

Targeta d'aparcament de vehicles per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda

Aquest tràmit permet obtenir la targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, que és el document que dóna dret a aturar o estacionar el vehicle que els transporta a qualsevol lloc de la via pública, sempre que no impedeixi la circulació de vehicles o vianants, d'acord amb el que estableixin les ordenances municipals de la localitat corresponent. La targeta d’aparcament per a persones amb disminució és personal i intransferible. No obstant això, els beneficis que atorga la targeta són d’aplicació a qualsevol vehicle conduït o ocupat per una persona titular de la targeta d’aparcament.

Targeta d'aparcament de vehicles per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda - Llegir Més

  • Compartir