Sou a: Inici / Noticies / Actes a la Conca d'Òdena al voltant del 25-N

Actes a la Conca d'Òdena al voltant del 25-N

Enguany la Mancomunitat també ha creat la campanya 'Si ho vius, parla’n, explica-ho. No callis!' adreçada sobretot als col·lectius més joves.
18-11-2015

Un any més, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena organitza i coordina l’agenda d’actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que conjuntament amb les entitats de dones, col·lectius feministes i institucions de la comarca, proposen diverses activitats reivindicatives, formatives i/o culturals per l’eradicació de la violència masclista.

S'hi inclou formació per a professionals, xerrada-taller per a professorat de secundària, cinefòrum, marxa de torxes, exposició, cursos de defensa personal i tot un seguit de propostes que recull l’agenda d’actes, que es reparteix aquests dies a totes les cases de la Conca d’Òdena. Es poden consultar les activitats AQUÍ.

Enguany la Mancomunitat també ha creat la campanya Si ho vius, parla’n, explica-ho. No callis! adreçada sobretot als col·lectius més joves, que cada vegada més, incorporen actituds masclistes i sexistes com a formes naturalitzades de relació massa acceptades i no identificades com a formes de violència masclista.

La campanya s’ha repartit en forma de postals a tots els instituts de la Conca i també s’ha reforçat amb un vídeo enregistrat amb alumnat de l’Institut de Montbui que serà projectat a tots els instituts i també als equipaments municipals del territori.

  • Compartir