Sou a: Acció Social i Habitatge / Igualtat de gènere / Diades internacionals / 25 de novembre. Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

25 de novembre. Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques.

Us presentem l'agenda d'actes del 2023 amb motiu del 25N, un programa amb activitats des del 13 de novembre fins al 12 de desembre!

La programació dels actes de l’agenda, inclou activitats que poden ser d’interès per a dones, homes i persones no binàries, de diferents edats. Seran en forma de tallers, xerrades, activitats i accions artístiques, cinefòrums i exposicions, contes liles, formacions, ... Els tallers ens faran reflexionar sobre la necessitat d’establir límits, els rols tradicionals, la necessitat de tenir eines per a l’autodefensa i la identificació de les violències  més subtils i normalitzades.

Surt al carrer i participa!