Sou a: Acció Social i Habitatge / Igualtat de gènere / Atenció a les dones

Atenció a les dones

L'Ajuntament d'Igualada disposa d'un servei d'atenció a les dones, ja sigui assessorament sobre aspectes laborals, jurídics o socials. A Igualada existeix també un servei especialitzat de violència masclista, tractant aspectes relacionats amb l'atenció i la recuperació de dones en situació de patir o d'haver patit violència masclista.

SIAD MICOD - Servei d'Informació i Atenció a les Dones.

Servei gratuït d’informació i atenció a les dones que ofereix assessorament jurídic i psicològic en l'àmbit laboral, social, personal i familiar. Telèfon: 667 903 732 Correu-e: siad@micod.cat

SIAD MICOD - Servei d'Informació i Atenció a les Dones. - Llegir Més

SIE - Servei d'Intervenció Especialitzada en violència masclista

El Servei d'Intervenció Especialitzada és un servei gratuït que ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen situació de violència, i també a llurs fills i filles. També incideixen en la prevenció, la sensibilització i la implicació comunitària. Compten amb un equip professional multidisciplinar integrat per persones titulades en psicologia, treball social, educació social, dret i inserció laboral.

SIE - Servei d'Intervenció Especialitzada en violència masclista - Llegir Més

900 900 120 Contra la violència masclista

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. S'hi pot accedir per telèfon i correu electrònic, i atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones.

900 900 120 Contra la violència masclista - Llegir Més

GAV Grup d'Atenció a la Víctima. Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra

La comissaria d’Igualada disposa d’un grup especialitzat en violència domèstica, el Grup d’Atenció a la Víctima (GAV). Aquest grup atén, informa, assessora, deriva i fa seguiment dels casos que té coneixement relacionats amb situacions de violència familiar.

GAV Grup d'Atenció a la Víctima. Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra - Llegir Més

Servei d’Atenció i Acolliment d’Urgència

Servei que ofereix acolliment temporal de curta durada a les dones que pateixen o han patit situacions de violència masclista i, si escau, als seus fills i filles, per tal de garantir la seva seguretat.

Servei d’Atenció i Acolliment d’Urgència - Llegir Més

  • Compartir
Pertany a: ,