Sou a: Inici / Noticies / Activitats a Igualada pel Dia Mundial de l'Activitat Física 2019

Activitats a Igualada pel Dia Mundial de l'Activitat Física 2019

Des del grup Grup Impulsor d’Activitats (GIA) pels dies mundials relacionats amb la salut a Igualada s’han organitzat un seguit d’actes
28-03-2019

Cada 6 d'abril se celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física i, des del grup Grup Impulsor d’Activitats (GIA) pels Dies Mundials relacionats amb la salut a Igualada, s’han organitzat un seguit d’actes per l'edició 2019. El GIA l'integren l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA), el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI), la Fundació Sanitària Sant Josep i l’ICS Igualada Urbà.

Les iniciatives van arrencar aquest dilluns, 25 de març, amb una píndola informativa sobre la importància de l'activitat física emesa en el programa Igualada Capital de l'emissora municipal Ràdio Igualada. El gruix de propostes, però, tindran lloc la setmana vinent: l'Hospital d'Igualada oferirà l'exposició Mou-te, és salut al seu vestíbul, entre els dies 1 i 12 d'abril; la Fundació Sanitària Sant Josep incentivarà la pràctica de l'exercici físic entre els seus usuaris; el Centre de Dia Montserrat farà, el 5 d'abril, portes obertes al seu pati, on disposa d'aparells d'exercici físic especialment indicats per les persones grans; i el mateix dia, des del CAP Anoia, arrencarà una caminada oberta a tothom, a partir de les 9:15h.

A banda, l’Ajuntament ha distribuït motxilles als infants de 3r i 4t de Primària de totes les escoles de la ciutat que s'han volgut sumar a la iniciativa de dur a terme, durant els mesos d'abril i maig, caminades per les rutes saludables de la ciutat.

Més informació AQUÍ.

 

  • Compartir