Sou a: Inici / Noticies / Activitats pel Dia Mundial de la Salut Mental 2018

Activitats pel Dia Mundial de la Salut Mental 2018

Compten amb l'organització i el suport de l'Ajuntament d'Igualada, Salut Mental Catalunya, el Club Social AIDAR, les Biblioteques de l'Anoia, la Diputació de Barcelona i la Generalitat
08-10-2018

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental 2018, que se celebra arreu el 10 d'octubre, diferents biblioteques i espais de la l'Anoia acullen un seguit de propostes per a sensibilitzar la ciutadania al voltant d'aquesta data.

En concret, enguany sota l'etiqueta "No a l'estigma", la Biblioteca Central de la Plaça de Cal Font celebrarà el divendres, 5 d'octubre, el Club de Lectura Àvia, ja sé que has oblidat el meu nom amb Jaume Cela; els divendres, 5, 19 i 26 d'octubre, diferents contes infantils sota el títol Cada divendres, emociona't; el dimarts, 9 d'octubre, el Club de Lectura Un somriure per al senyor Nonetes, amb Elisabeth Ulibarri, i també la xerrada Consells per cuidar la nostra salut mental, amb la psicòloga Anna Guinaldo. El dimecres, 10 de novembre, en aquest cas a la Plaça d'Espanya, hi haurà Selfies per la salut mental, una exposició d'art-teràpia i portes obertes a l'entitat Salut Mental Catalunya-Anoia. L'11 d'octubre, novament a la Biblioteca Central, es projectarà el film Mejor Imposible i, el dia 26, Spider. El dissabte, 20 d'octubre, hi haurà una cercavila pel centre de la ciutat i, els dimecres fins el mes de desembre, a l'Espai Salut de la Plaça d'Espanya, s'impartirà el curs Autocura de les persones cuidadores. Finalment, el Club de Lectura i Cinema abordarà, el 21 de desembre, l'obra Algú va volar sobre el niu del cucut.

Aquests actes compten amb l'organització i el suport de diferents institucions i associacions, com l'Ajuntament d'Igualada, Salut Mental Catalunya, el Club Social AIDAR, les Biblioteques de l'Anoia, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Altres biblioteques, com les de Capellades, El Bruc, Santa Margarida de Montbui i Masquefa, també celebraran altres activitats al voltant d'aquesta data. Podeu consultar el programa d'activitats íntegre AQUÍ.

  • Compartir