Sou a: Inici / Noticies / Ajuts per ornaments nadalencs en carrers comercials

Ajuts per ornaments nadalencs en carrers comercials

Entre el 23 de novembre i l’11 de desembre, els comerciants i les associacions interessades poden formalitzar les seves peticions.
16-11-2015

L’Ajuntament d’Igualada obre el termini per a tramitar les sol·licituds de subvenció per ornamentar amb motius nadalencs els diferents vials comercials de la ciutat. Les sol·licituds es poden formalitzar entre el dilluns 23 de novembre, i el divendres, 11 de desembre.

Aquestes subvencions, que van dirigides als comerciants i associacions comercials, pretenen donar suport a la campanya nadalenca, facilitant actuacions que afavoreixin el guarniment dels carrers.

Per tal de determinar la quantia de les subvencions, es tindrà en especial consideració la llargada del vial, la qualitat de l’ornamentació, la quantitat dels elements ornamentals i altres aspectes paral·lels d’interès comercial.

Els ornaments hauran d’estar en funcionament durant tot el període nadalenc, que anirà del 6 de desembre de 2015 fins el 6 de gener de 2016, ambdós inclosos. La quantitat total destinada per l’Ajuntament a aquests ajuts serà de 3.000 euros.

Els interessats poden ampliar la informació AQUÍ, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada (OAC), al correu electrònic o al telèfon 93 803 19 50 ext. 536.

  • Compartir