Sou a: Inici / Noticies / Doble sessió plenària, abril de 2018

Doble sessió plenària, abril de 2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit una doble sessió de ple municipal, amb l'assistència de tots els regidors que formen part del plenari
25-04-2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 24 d'abril, una doble sessió plenària. La primera, extraordinària, ha inclòs la presentació de l'Informe Anual 2017 de la Síndica Municipal de Greuges, que es pot trobar AQUÍ. La segona, ha estat la sessió ordinària corresponent al mes d'abril de 2018.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de març i s'ha donat compte d'un decret de nomenament de secretària accidental i un altre de contractació d'urgència d'obres per reparar el clavegueram del carrer Carrilet.

A la part resolutiva s'han aprovat l'adhesió a la sol·licitud de la Universitat de Lleida perquè l'Hospital d'Igualada sigui hospital universitari, les bases de les subvencions per reformar habitatges buits que es destinin posteriorment a lloguer social, la modificació d'articles del reglament intern de la Policia Local, una modificació de crèdit, un requeriment a la Generalitat referent a la subvenció per les llars d'infants municipals i la introducció de mesures alternatives a la sanció econòmica en l'ordenança reguladora de les Persones, els Béns i la Tinença d'Animals.

A la part no resolutiva s'han debatut cinc mocions. Una en defensa del model sanitari català i la universalització de l'atenció sanitària, una segona de suport als Comitès de Defensa de la República, una per l'adopció de mesures per l'impuls del petit i mitjà comerç, una altra per l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'Estat i una darrera en defensa de la llibertat d'expressió. Totes han estat aprovades.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

  • Compartir